Henriot šampanjamaja on olnud ühe pere valdustes üle 200 aasta, tänase veinimeistri Alice Tétienne’i kogemus pärineb tõeliselt legendilt- Krugi šampanjamajalt. Sukeldugem koos Henriot šampanjadega mullide hedonistlikku maailma.
Hiro Takeda 5-käigulist menüüd saadavad Chanpagne Henriot parimad palad.
Soe kartuli chawanmushi, forellimari, crème fraiche
Ekleer kanamaksa moussee, marineeritud šalott, soolatud sidrun
Henriot Brut Souverain Champagne 2018
Kombu võis paneeritud tursk, karulaugukapparid, sinepilehed
Henriot Blanc de Blancs Brut Champagne
Vasika välisfilee, lillkapsas, soja – trühvli – blanquette kaste
Henriot Millesime Brut Champagne 2012
Kirsijäätis, krõbe mochi, umeboshi panna cotta
Henriot Rose Brut Champagne 2017
Viiekäiguline menüü sobitatud šampanjadega 159 EUR / külaline
Tutvu ka teiste erimenüüdega siin