LEE MEESKOND ON SÕBRALIK PERE. MEIE SÜDAMESOOVIKS ON SIND UKSEL SOOJALT TERVITADA NING HEA JA PAREMAGA VÕÕRUSTADA, LASTES SUL RAHULIKULT NAUTIDA IGA VÄIKEST RÕÕMU JA SÕÕMU SELLES AJAHETKES, MIL MEIE JUURES VIIBID.
Lee on üks vanimaid eestikeelseid sõnu, tähistades esiisade tulekollet, mille ümber elu kees oma kirevates värvides ning kus valmis maitsev kõhutäis, mida jagas lõkkeäärne kogukond.
Tänapäevane Lee on inspireeritud samast iidsest elurõõmust tuues meid üksteisele lähemale läbi jagamiseks mõeldud toidumenüü.
Armastus kodumaise tooraine vastu kombineeritud rahvusvaheliste oskuste ja mängulise uudishimuga juhib LEE maitserännakuid. Meie, eestlased, oleme ajas alati muutuvad olnud ning seda peegeldab ka Lee söögilaud.
Meie menüüd iseloomustab kaasaegsus, austus mitmekesisuse, looduse ja hooajalisuse vastu.
Lee kööki juhib Kanadas sündinud Jaapani kokk Hiro Takeda, kes tuli meie juurde Euroopa kulinaaria keskusest- Kopenhaagenist. Hiro lisab meie toidulauale värvi oma päritolust ja toidu rännakutest lähtuva kogemusega.
Koostöö köögi ja sommeljeede meeskonna vahel on meie restorani üheks nurgakiviks- Lee joogikaart on ajas muutuv ning klaasiveinid pakuvad alati menüüga sobitatud valikuid.
Kutsume teid külla jagama roogasid ja lugusid ning seeläbi taaslooma iidset lee elurõõmu.